Verkoopvoorwaarden

Gelieve de pdf van onze algemene voorwaarden hier te downloaden. Door een cursus aan te kopen, aanvaardt u deze automatisch. De betaling geldt automatisch als een Overeenkomst tussen de klant en ANIVADO, waarna de voorwaarden van toepassing zijn. Hier vindt u ook het annuleringsformulier, indien u dit nodig zou hebben.

Klachtenbeleid

Als u niet tevreden bent over onze diensten, gelieve dan schriftelijk contact op te nemen met ANIVADO, waarbij u duidelijk uw unieke studentennaam/-nummer vermeldt en een korte samenvatting geeft van uw klacht. We zullen ons best doen om de problemen op te lossen als dit binnen onze opdracht valt. Het is ons beleid om binnen de zeven dagen de ontvangst van uw bericht te bevestigen, en we streven ernaar alle kwesties op te lossen binnen de 14 dagen na het eerste contact. 

We streven ernaar onze leergemeenschap cursussen en bronnen te bieden van de hoogste kwaliteit, en steeds een open geest te houden bij wetenschappelijke discussies die gebaseerd zijn op gedegen wetenschappelijke principes. Er kunnen meningen van diverse experts geopperd worden, maar deze weerspiegelen mogelijk niet volledig de meningen van ANIVADO. We behouden ons het recht voor cursusinhoud te weigeren die niet in lijn is met deze ruimdenkende filosofie.


Klik hier om onze privacyverklaring in te zien. 

Last modified: Tuesday, 22 August 2023, 1:13 PM