Over Anivado

ANIVADO is een platform voor online cursussen over de voeding, gezondheid, gedrag en prestaties van paarden.

Het ANIVADO-platform biedt de mogelijkheid om de kennis van diverse experts te combineren en om deze kennis over te dragen op een nationaal en internationaal publiek.

Voor wie is Anivado bedoeld?

Voor studenten, wetenschappers, professionals en eigenaars van dieren.

Wie heeft Anivado opgericht?

ANIVADO werd opgericht door Dr. ing. D.A. van Doorn MSc, Consulent Paardenvoeding. Onder het handelsmerk EQUIVADO biedt hij diverse diensten aan met betrekking tot de voeding en gezondheid van paarden. Wenst u meer informatie over de diensten van EQUIVADO, klik dan hier.

Missie - Kennisoverdracht

ANIVADO biedt een platform voor kennisoverdracht en leermogelijkheden door tal van wereldwijde specialisten samen te brengen onder één dak.

We hebben dit platform opgericht met de bedoeling hier cursussen en diensten te kunnen aanbieden op het gebied van wetenschap, biologie, gezondheid, voeding, gedrag en andere gerelateerde onderwerpen met betrekking tot dieren.

Het is onze missie om het begrip over dieren te verbeteren, op te frissen en bij te werken, en om wetenschappelijke kennis op alle niveaus over te dragen zodat die praktisch toegepast kan worden in de zorg voor en het welzijn van dieren.

Dé waarheid bestaat niet - alleen de zoektocht ernaar.

In de wetenschap en het wetenschappelijke onderzoek verschuiven de kennis en de grenzen daarvan voortdurend. De kennis breidt continu uit en moet geregeld worden bijgesteld, en het concept van de 'absolute' waarheid moet altijd opnieuw in vraag worden gesteld. De filosofie van ANIVADO omarmt deze verschuivingen, discussies en daaruit voortvloeiende verschillen in mening volledig en met een open geest. De zorgvuldig uitgekozen experts op onze website worden ten zeerste gerespecteerd in hun wetenschappelijke omgeving, zijn hoogst gekwalificeerd en hebben zowel een uitgebreide kennis als praktische ervaring. We streven ernaar onze leergemeenschap cursussen en bronnen te bieden van de hoogste kwaliteit, en steeds een open geest te houden bij wetenschappelijke discussies die gebaseerd zijn op wetenschappelijke bewijzen en principes.

Last modified: Tuesday, 22 August 2023, 11:26 AM