Cursusverloop:

1.  Maak een ANIVADO-account aan en log in. 

2. Kies uw cursus (controleer het niveau en de inhoud in het cursusoverzicht).

3. Zodra u tot de betaling overgaat, aanvaardt u automatisch de voorwaarden van ANIVADO, en aanvaardt u de leerafspraken voor die cursus (betaling = aanvaarding).

a. Betaling voor de cursus geeft u internettoegang voor een specifieke gelimiteerde periode. Let op, u koopt dus een hoeveelheid tijd om de cursus af te ronden. 

b. De periode wordt berekend op basis van het aantal modules in de cursus: 1 module = 30 dagen toegang. Als een cursus bijvoorbeeld uit 8 modules bestaat, zal die in totaal voor een periode van 8 x 30 = 240 dagen toegankelijk blijven.

4. U krijgt binnen 7 dagen toegang tot de cursus. U kunt inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

5. Aanvaard de leerafspraken.

6. Uw eerste module wordt vrijgegeven. We raden u aan 1 à 2 weken uit te trekken voor elke module.

7. Voor de volgende module wordt vrijgegeven in een cursus, moet u mogelijk alle activiteiten voltooid hebben die als vereist worden beschouwd. Afhankelijk van de cursus volgt er aan het einde van elke module een quiz waarvoor u moet slagen, op basis van vooraf bepaalde criteria (bv. minimaal 60% correcte antwoorden; meerdere pogingen zijn toegestaan).

8. De volgende module zal automatisch vrijgegeven worden.

9. Wanneer de 'gespecificeerde cursustijd' voorbij is verliest u uw toegang tot de cursus. Aan het einde van de cursus ontvangt u een bewijs van deelname. Deze dient u zelf te downloaden voordat uw toegang tot de cursus verloopt.

Last modified: Tuesday, 22 August 2023, 11:38 AM