Hoe schaf ik een cursus aan?

Wilt u een cursus van ANIVADO aanschaffen en u heeft nog geen account? 

U dient dan eerst een nieuw account aan te maken. Na het aanmaken van uw (nieuwe) account krijgt u een email op het door u opgegeven email adres. In deze email vindt u een link waarop u moet klikken om uw zojuist aangemaakt account in werking te stellen (let op gebruik deze link eenmalig om uw registratie te bevestigen). U kunt nu de cursus selecteren die u wilt aanschaffen en de betalingsinstructies opvolgen om de gewenste cursus aan te schaffen. Direct na betaling van de cursus kunt u inloggen in de cursus waarvoor u uw betaling verricht heeft. Voor het inloggen gebruikt u voortaan de gegevens van het ANIVADO account dat u (zojuist) zelf heeft aangemaakt. U kunt voortaan inloggen door op de homepage van ANIVADO rechtsboven op Login te drukken.

Let op: Niet alle cursussen in het cursusoverzicht kunt u aankopen. Een aantal getoonde onlinecursussen zijn ter ondersteuning van interne (bedrijfs-) opleidingen en/of live cursussen en alleen beschikbaar voor geselecteerde deelnemers die aan deze cursussen deelnemen.


Wilt u een cursus aanschaffen en u heeft al een ANIVADO account?

Log dan in met uw al bestaande ANIVADO account. Vervolgens kunt u onder de kop 'Bekijk ons aanbod" op de homepage de (beschikbare) cursussen vinden van ANIVADO. Ga naar de cursus die u wilt aanschaffen. Klik op de link onderaan de cursusbeschrijving om deze cursus te kopen. Niet alle cursussen in het cursusoverzicht kunt u aankopen. Let op: Een aantal getoonde onlinecursussen zijn ter ondersteuning van interne (bedrijfs-) opleidingen en/of live cursussen en alleen beschikbaar voor geselecteerde deelnemers die aan deze cursussen deelnemen. 

Last modified: Wednesday, 10 July 2019, 4:13 PM