Deze cursusomgeving is samengesteld voor dierenartsen en paardenprofessionals. De cursusomgeving verschilt in opzet iets ten opzichte van de opzet van andere ANIVADO cursussen. De cursusomgeving 'Databases Giftige planten, Grassen & Indicatorplanten' is geen cursus, maar bevat alleen databases. De cursusomgeving bevat dus geen oefeningen of quizzen, en er wordt ook geen bewijs van deelname verstrekt. In deze cursusomgeving kunnen de databases Giftige planten (incl. planten geschikt voor aanplant), Grassen (& Kruiden) en Indicatorplanten als naslagwerk worden geraadpleegd.

De cursusomgeving kan ook aangeschaft worden nadat u de ANIVADO cursus 'Giftige planten voor paarden in Europa' heeft afgerond. We bieden dit format aan op verzoek van cursisten om na afronding van de cursus 'Giftige planten voor paarden in Europa' toegang te behouden tot de database.

Klik hier voor een overzicht van alle cursussen met betrekking tot giftige planten, grassen en indicatorplanten.

We bieden de cursusomgeving in 2 varianten aan.

DBGPGI01 'Databases Giftige planten, Grassen & Indicatorplanten’ – 6 weken

Cursusomgeving met de databases Giftige planten, Grassen & Indicatorplanten voor de duur van 6 weken.

     

Na aanschaf van de cursus heeft u 42 dagen de tijd om gebruik te maken van de cursusomgeving. 

DBGPGI02 ‘Databases Giftige planten, Grassen & Indicatorplanten’ – 1 jaar

Wanneer u de cursus niet persoonsgebonden binnen een kliniek of instelling wilt gebruiken, dan kiest u voor de aanschaf van GPGI03 ‘Giftige planten, Grassen & Indicatorplanten in Europa – Dierenartsen & Docenten – Uitgebreide licentie’. Deze licentie geeft toestemming om binnen de kliniek/onderwijsinstelling de gegevens uit de cursus te tonen voor educatieve doeleinden of om deze cursus binnen een kliniek als naslagwerk te gebruiken. GPGI03 is niet persoonsgebonden, waardoor een bewijs van deelname niet mogelijk is. Let dus op dat u de juiste variant aanschaft. 

    

Na aanschaf van de cursus heeft u 365 dagen de tijd om gebruik te maken van de cursusomgeving. 

Technische vereisten

Om de ANIVADO-cursussen te volgen, raden we aan Safari, Chrome en Firefox als browsers te gebruiken om onze cursussen op een desktop (pc, Mac) te volgen. Telefoons kunnen video's afspelen van de ANIVADO-website, maar ANIVADO ontwerpt zijn cursussen voor desktopgebruik. Telefoons / tablets zijn vaak niet geschikt voor het maken van quizzen en opdrachten. Lees hier meer over de IT-vereisten. Kijk hier voor meer informatie over systeemvereisten om de cursus optimaal te kunnen volgen.

Last modified: Tuesday, 22 August 2023, 11:22 AM