ANIVADO biedt in samenwerking met het Aeres Training Centre Barneveld (voorheen Cursuscentrum Dierverzorging) en Dr. ing D.A. van Doorn MSc enkele Nederlandstalige cursussen Paardenvoeding aan. Na het volgen van een online basiscursus kunnen geïnteresseerden deelnemen aan "live" cursussen die gegeven worden bij Aeres Training Centre Barneveld. Om deel te nemen aan de "live" cursussen Paardenvoeding dient u vooraf de Online Basiscursus Paardenvoeding te volgen. U kunt deze cursus via deze website aanschaffen (125 euro (excl. btw)) en direct starten met de Online Basiscursus. In sommige gevallen kunt u vrijstelling krijgen voor de online basiscursus. U dient dan de verkorte Basiscursus te volgen. 

U kunt de gewenste cursus aanschaffen door op de ANIVADO homepagina onder "Bekijk ons aanbod" de gewenste cursus te selecteren of door naar de informatiepagina van een specifieke cursus te gaan. Als u nog niet beschikt over een ANIVADO gebruikers account, dient u deze eerst aan te maken voordat u een cursus kunt aanschaffen. Meer informatie hoe u een cursus aanschaft vindt u hier

Na het volgen van de Online Basiscursus kunt u zich aanmelden via de website van het Aeres Training Centre om deel te nemen aan de (live) cursussen Paardenvoeding 2 t/m 4:

  • Paardenvoeding 2: Voeding van het (gezonde) Sportpaard - zaterdag 19 oktober 2024
  • Paardenvoeding 3: Voeding van het Paard met spier- en locomotieproblemen en problemen aan het maagdarmkanaal - zaterdag 16 november 2024
  • Paardenvoeding 4: Voeding van het paard met onder- of overgewicht, insuline resistentie en hoefbevangenheid - zaterdag 14 december 2024

Data waarop live cursussen gepland staan kunt u tevens vinden op de website van het Aeres Training Centre Barneveld. De kosten voor deze live cursussen bedragen €249 per cursus.

STAP-subsidie

Helaas is het niet meer mogelijk om de Paardenvoeding leerlijn bij Aeres Training Centre Barneveld met STAP-subsidie te volgen. Het kabinet heeft besloten vanaf het septembertijdvak alleen nog OCW-erkende scholingen voor STAP-budget in aanmerking te laten komen. De Paardenvoeding leerlijn is geen OCW-erkende scholing. 

Hieronder ziet u een overzicht van de cursusflow die u kunt volgen m.b.t. de Nederlandstalige cursussen paardenvoeding i.s.m. Aeres Training Centre Barneveld. Klik hier voor ons volledige cursusaanbod. 


Last modified: Thursday, 25 January 2024, 3:29 PM