Deze verkorte (verplichte) cursus is beschikbaar voor geselecteerde cursisten die "Paardenvoeding 2: Voeding van het (gezonde) sportpaard" van het Aeres Training Centre Barneveld willen volgen maar door hun voorkennis (HBO/WO) deels vrijstelling hebben ontvangen voor de online Basiscursus Paardenvoeding 1. Vrijstelling kan alleen plaatsvinden na goedkeuring. Dit kan alleen voor degenen die actief met de actuele CVB Voedingstabel Paarden en Pony's hebben gewerkt maar nog niet bekend zijn met het rantsoenprogramma. Ook na deze verkorte cursus ontvangt u een "Bewijs van Deelname" die als toegang dient voor "Paardenvoeding 2: Voeding van het (gezonde) sportpaard".  Verzoeken tot vrijstelling dient u te richten aan het Aeres Training Centre Barneveld met daarin een toelichting op uw verzoek waarin uw ervaring, opleidingsniveau en gevolgde cursussen m.b.t. diervoeding vermeld dienen te worden. 

Na het verkrijgen van vrijstelling door het Aeres Training Centre Barneveld kunt u de Verkorte Basiscursus Paardenvoeding hier aanschaffen. Na aanschaf van de cursus heeft u 180 dagen de tijd om de cursus af te ronden. 

Technische vereisten

Om de ANIVADO-cursussen te volgen, raden we aan Safari, Chrome en Firefox als browsers te gebruiken om onze cursussen op een desktop (pc, Mac) te volgen. Telefoons kunnen video's afspelen van de ANIVADO-website, maar ANIVADO ontwerpt zijn cursussen voor desktopgebruik. Telefoons / tablets zijn vaak niet geschikt voor het maken van quizzen en opdrachten. Lees hier meer over de IT-vereisten. Kijk hier voor meer informatie over systeemvereisten om de cursus optimaal te kunnen volgen. 

Laatste wijziging: dinsdag, 13 september 2022, 10:37