Welkom op het online cursus centrum van ANIVADO!
ANIVADO is een platform voor online cursussen over de voeding, gezondheid, gedrag en prestaties van paarden, maar zal in de toekomst ook cursussen aanbieden met betrekking tot andere diersoorten en over andere onderwerpen. Het ANIVADO-platform biedt de mogelijkheid om de kennis van diverse experts te combineren en om deze kennis over te dragen op een nationaal en internationaal publiek. Klik hier voor ons cursusaanbod in het Engelsen in het Spaans

STAP-subsidie
Volg nu de gehele Paardenvoeding leerlijn en maak gebruik van de STAP-subsidie. Aeres Training Centre Barneveld en ANIVADO hebben de online Basiscursus Paardenvoeding 1 en de live vervolgcursussen 2, 3 en 4 gebundeld tot een Paardenvoeding leerlijn.  Klik hier voor meer informatie over deze Paardenvoeding leerlijn. 

Nieuwe cursus! Grassen & Indicatorplanten in Europa

Deze korte cursus is samengesteld voor zowel paardenprofessionals als eigenaren van paarden. Deze cursus is bedoeld om inzicht te geven in de bruikbaarheid van verschillende grassen voor paardengrasland. 

Klik hier voor meer informatie.

New Online Course: Nutrition and Management to Reduce the Risk of Accidental Doping

It has been recognized that the majority of equine doping cases are related to incorrect management or contamination of some sort. This course addresses what management is considered correct, and how to identify common sources of contaminations and prevent accidental positive dope tests. Click here for more information about this course. 


Wilt u op de hoogte blijven van de cursussen en activiteiten van ANIVADO? Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief. U kunt ons ook volgen op Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn.