Welkom op het online cursus centrum van ANIVADO! 

 

ANIVADO is een platform voor online cursussen over de voeding, gezondheid, gedrag en prestaties van paarden, maar zal in de toekomst ook cursussen aanbieden met betrekking tot andere diersoorten en over andere onderwerpen. Het ANIVADO-platform biedt de mogelijkheid om de kennis van diverse experts te combineren en om deze kennis over te dragen op een nationaal en internationaal publiek.

Wilt u op de hoogte blijven van de cursussen en activiteiten van ANIVADO? Schrijf u dan
hier in voor de nieuwsbrief. U kunt ons ook volgen op Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn.

Wilt u weten welke Engelstalige cursussen ANIVADO aanbiedt? Wijzig dan uw taalinstelling naar Engels. De cursus Global Equine Nutrition I is gericht op een internationaal publiek dat al een goede basiskennis heeft van paardenvoeding en voedingswetenschap, de principes van spijsverteringsfysiologie bij paarden, voedermiddelen, voedingsanalyse en voedingssystemen. De cursus Equine Clinical Ethology: Cribbing & Wind sucking is een verdiepende cursus over de oorzaak, diagnose, behandeling en preventie van kribbebijten en luchtzuigen, gericht op dierenartsen. Basic Sport Physiology of the Horse is de Engelstalige versie van de Basiscursus Sportfysiologie van het paard.


Nieuwe Cursus: Applied Equine Sport Physiology
De Engelstalige ANIVADO Level 3 cursus Applied Equine Sport Physiology (voor paardenprofessionals)  geeft een diepgaande basis in de trainingsprincipes en sportfysiologie van paarden. De AESP01 cursus is ontwikkeld door Dr Carolien Munsters, eigenaresse van Moxie Sport. Klik hier voor meer informatie over deze cursus.