Welkom op het online cursus centrum van ANIVADO!

ANIVADO is een platform voor online cursussen over de voeding, gezondheid en prestaties van paarden, maar zal in de toekomst ook cursussen aanbieden met betrekking tot andere diersoorten en over andere onderwerpen. Het ANIVADO-platform biedt de mogelijkheid om de kennis van diverse experts te combineren en om deze kennis over te dragen op een nationaal en internationaal publiek.

Wilt u op de hoogte blijven van de cursussen en activiteiten van ANIVADO? Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief. U kunt ons ook volgen op Facebook , Twitter, Instagram en LinkedIn.

Wilt u weten welke Engelstalige cursussen ANIVADO aanbiedt? Wijzig dan uw taalinstelling naar Engels. De cursus Global Equine Nutrition I is gericht op een internationaal publiek dat al een goede basiskennis heeft van paardenvoeding en voedingswetenschap, de principes van spijsverteringsfysiologie bij paarden, voedermiddelen, voedingsanalyse en voedingssystemen. De cursus Equine Clinical Ethology: Cribbing & Wind sucking is een verdiepende cursus over de oorzaak, diagnose, behandeling en preventie van kribbebijten en luchtzuigen, gericht op dierenartsen. Basic Sport Physiology of the Horse is de Engelstalige versie van de Basiscursus Sportfysiologie van het Paard.